23948sdkhjf

Rationel arkitektonisk rådgivning

Arkitektonisk rådgivning om vinduer er en ny og særdeles relevant serviceydelse hos en Rationel VinduesSpecialist
Rationel Vinduer har taget konsekvensen af vinduernes dominerende arkitektoniske betydning og har givet udvalgte medarbejdere hos alle forhandlere med status af Rationel VinduesSpecialist en uddannelse i blandt andet de forskellige vinduestypers opbygning og arkitektur. Medarbejderne vil herefter kunne give kunderne den helt rigtige arkitektoniske rådgivning, når der skal købes nye vinduer til huset.

Behovet for denne rådgivning er stort. Det er nemlig uhyre vigtigt med en facade, hvor vinduerne er i perfekt harmoni med hele husets arkitektur. Men i dagens Danmark er denne harmoniske facade desværre ikke reglen - snarere undtagelsen. Fakta er nemlig, at utallige danske huse har vinduer, som slet ikke passer til huset.

Nogle af de typiske fejl er, at forskellige stilarter lystigt blandes sammen, således at vinduerne til ældre huse ofte enten mangler inddeling eller er inddelt helt forkert, ligesom rammerne og karmene kan være alt for kraftige. Husejerne er i det hele taget generelt meget usikre, når de skal vælge nye vinduer til huset.

Der findes i dag 60 forhandlere i Danmark, som har status af Rationel VinduesSpecialist, og de har alle indrettet en stor og inspirerende specialudstilling, hvor alle produktserierne fra Rationel Vinduer kan ses, røres og opleves i virkeligheden.

Samtidig vil medarbejderne kunne give kunderne en seriøs og professionel rådgivning om alle de relevante emner - lige fra konstruktioner, produktsortiment, arkitektur, isolering, trækvalitet, miljø, indeklima, vedligeholdelse og til hele tilbehørsprogrammet.


Kilde: Rationel Vinduer - www.rationel.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109