23948sdkhjf

Højbjerg VVS Service får fornem hæder

VVS-virksomheden er kåret som Danmarks mest IT-modne håndværkervirksomhed
Et stærkt fokus på effektivitet sikrede den innovative VVS-forretning hæder i form af præmie og diplom på byggeriets IT-messe. Det var en tydeligt glad VVS-mester, Henrik Mathorne, der som indehaver af Højbjerg VVS Service onsdag eftermiddag tog imod præmie og diplom på, at hans virksomhed er kåret som Danmarks Mest IT-modne håndværkervirksomhed i kategorien ”Udførelse”.

Kåringen blev foretaget af Dansk Byggeri og BASIT i samarbejde med MesterTidende.

En række håndværkervirksomheder er gennem det seneste år blevet nomineret til en af de fem priser: Tilbudsgivning, Planlægning, Udførelse, Administration samt Kvalitetssikring & Aflevering.

De to sjællandske vindere blev kåret tirsdag på messens første dag i øst, mens de tre jyske vindere blev kåret på Teknologisk Institut i Aarhus onsdag, hvor messens anden dag blev afviklet.

Fuld styring af tid og materialer
Udviklingschef Jørn Jensen fra Dansk Byggeri begrundede arrangørernes kåring af Højbjerg VVS Service:

- Højbjerg VVS Service er kåret som den mest IT-modne i kategorien ”Udførelse”, fordi virksomheden med deres IT-redskaber har fuld styring af tid og materialer i forhold til deres forskellige opgaver. Virksomhedens IT-værktøjer er fuldt afstemt behovet i forhold til planlægningen og kalkulation af opgaverne, samt virksomhedens arbejdssedler og kapacitet.

Diplomet fra arrangørerne blev ledsaget af et 18V Kombo-værktøjskit fra Makita. Det mobile IT-system, der sikrede kåringen, er leveret af Visma Software A/S.

Alting foregik manuelt
I forbindelse med diplomoverrækkelsen kommenterede Henrik Mathorne kåringen med at fortælle om nogle af årsagerne til, at han valgte at digitalisere arbejdsdagen i sin VVS-forretning:

- I mange år har vi som så mange andre i branchen håndteret al planlægning manuelt. Jeg uddelte en arbejdsseddel til montøren på værkstedet om morgenen, som så skulle udfyldes og bringes tilbage på værkstedet igen, når dagen var slut. Det var ineffektivt og krævede også, at vi skulle mødes fysisk. Så indførte vi Visma ServiceSuite, der er et mobilt IT-system, hvor svendene har mulighed for at se kalenderen mange dage frem og kan køre direkte til kunden eller byggepladsen. De skal bare tage mobilen op af lommen og se, hvor de skal være henne, sagde indehaveren ved prisoverrækkelsen og tilføjede:

- Jeg oplever, at det nye system giver langt større tilfredshed blandt svendene, og det smitter positivt af på kundernes oplevelse ved at handle med os, understreger Henrik Mathorne, der siden indførelsen af IT-systemet er gået i gang med at digitalisere andre dele af administrationen.

Blandt andet vil han helst modtage fakturaer fra leverandører direkte ind i sit økonomisystem, så han også der slipper for at skulle indtaste de samme data flere gange.

De øvrige vindere af IT-messens i alt fem kåringer blev: VVS-virksomheden Christoffersen & Knudsens Eftf. ApS i Rødovre i kategorien ”Tilbudsgivning”. TS Stilladsmontage ApS, Bjæverskov i kategorien ”Planlægning”. Jørgen Friis Poulsen A/S, Herning i kategorien ”Kvalitetssikring og aflevering”. Og endelig Tømrermester Mads Stadsgaard A/S i Stevnstrup ved Langå i kategorien ”Administration”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078