23948sdkhjf

Frederikshavn: Elev vinder DM i Teknisk Design

Ejendomscenterets elev, Troels Sander Jensen, vandt førstepræmien i sit felt ved DM i Skills i Bellacenteret i København.
Ved DM i Skills, hvor unge talenter fra hele landet mødes for at dyste inden for hver deres faglige felter, blev Ejendomscenterets 20-årige elev, Troels Sander Jensen, kåret som Danmarksmester i Teknisk Design.

- Jeg er ikke overrasket over, at Troels løber med sejren. Han har i hele sin tid som elev i Ejendomscenteret udvist et ubesværet talent inden for vores fagområde, siger Anne-Mette Larsen, Teknisk Designer ved Ejendomscenteret i Frederikshavn Kommune.

Troels Sander Jensen studerer til dagligt teknisk design på Tech College i Aalborg, og valgte netop at tage kampen op, fordi han blev opfordret af sin underviser. Han dystede i konkurrencen for demonstrationsfaget Revit, der er et 3D tegneprogram til at designe bygninger. Den disciplin mestrede Troels til perfektion efter et spændende forløb på sin lærerplads i Frederikshavn Kommune.

Fokus på at skabe Danmarks bedste lærerplads
Ejendomscenteret har igennem de seneste to år arbejdet med en ambitiøs digitaliseringsstrategi, som blandet andet betyder, at alt tegne- og designmateriale for bygninger skal ændres fra 2D til 3D ved hjælp af netop programmet Revit.

- Der er mange muligheder i at bruge 3D tegninger, og ved at være med helt fremme i sporet inden for vores fagområde som tekniske designere. Når vi er med på beatet, kan vi samtidig tilbyde rigtig gode lærerpladser, hvor eleverne har mulighed for at arbejde med de bedste og nyeste programmer på området. På den måde opnår eleverne en faglighed, som er med til at ruste dem til et arbejde blandt de bedste efter endt uddannelse. Det vil vi rigtig gerne være med til i Ejendomscenteret, siger Anne-Mette Larsen, Teknisk Designer ved Ejendomscenteret i Frederikshavn Kommune

Troels Sander Jensen har været med i en del af Ejendomscenterets proces med at omdanne tegninger fra 2D til 3D, og har blandt andet tegnet Frederikshavn Rådhus og Frederikshavn Bibliotek i Revit. Det har givet ham en enestående chance for at lære programmet rigtigt godt at kende inden DM i Skills.

Konkurrencen blev arrangeret af de tekniske skoler og organisationer i Det Faglige Udvalg for teknisk designere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094