23948sdkhjf

JCN Bolig vokser i Aarhus

Det hidtil største projekt er netop afleveret og to nye igangsat. Den positive udvikling skaber arbejdspladser.
JCN Bolig færdiggjorde mellem jul og nytår projektet med 128 ungdomsboliger i Bispehaven. Kort inden igangsatte virksomheden nye projekter i Gl. Egå og Tilst med henholdsvis 63 nye tæt/lav-boliger og renovering af 90 familieboliger.

Ifølge administrerende direktør Flemming V.T. Rasmussen skal den positive udvikling ses i lyset af virksomhedens nye boligstrategi. I efteråret 2013 skiftede JCN navn til JCN Bolig med målsætningen om at blive så specialiseret i boligbyggeri til professionelle bygherrer, at det vil medføre mærkbare konkurrencemæssige fordele. De to netop igangsatte projekter er et direkte resultat heraf, og mere ventes på vej i løbet af kort tid.

- Vi forventer inden for den kommende måned at kunne offentliggøre firmaets største ordre til dato, ligesom vi igennem længere tid har arbejdet hårdt på et par øvrige spændende projekter, fortæller regionschef Lars Adamsen.

Den stigende ordreindgang betyder samtidig, at den lidt over et år gamle afdeling i Viby skal styrkes. Yderligere 10 medarbejdere ventes ansat inden for de kommende par måneder:

- Det er en stor glæde at have en god ordrebeholdning, og det er en mindst lige så stor glæde for en østjyde som mig at skabe lokale arbejdspladser, siger Lars Adamsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078