23948sdkhjf

Nyt netværk skal styrke installatørbranchen

Tekniq lancerer til foråret er ledernetværk, som et nyt initiativ, der skal styrke ledelses- og forretningsudviklingen i installationsbranchen.
Der er tale om et fagligt og personligt udviklingsnetværk for ejere og ledere i installationsvirksomheder.

I løbet af foråret startes der i alt tre ledernetværk, som mødes fire gange årligt i København, Aarhus og Fredericia.
Netværksmøderne arrangeres og ledes af Tekniq, som lægger vægt på, at hvert møde skaber værdi for deltagerne i form af ny viden, inspiration, idéer til personlig og forretningsmæssig udvikling samt tid og rum til dialog og networking.

Det gennemgående tema for netværket i 2015 er "effektivitet og produktivitet". Der vil på netværksmøderne være indlæg fra eksperter, erhvervspersonligheder samt virksomheder i og uden for branchen, som bl.a. fortæller meget konkret om, hvordan arbejdet med effektivitet og produktivitet gennemføres, og hvordan virksomhederne høster de forventede forretningsmæssige gevinster.

Højest 18 deltagere per netværk
For at sikre både fortrolighed og den fornødne dialog og dynamik består hvert netværk af max. 18 deltagere. Pladserne besættes efter først til mølle-princippet, og netværkene sammensættes af TEKNIQ under hensynstagen til eventuelle konkurrencemæssige udfordringer deltagerne imellem.

Tekniq inviterer til introduktionsmøder for medlemmer over hele landet, hvor du kan høre om Tekniq Ledernetværk:

23. februar - Skive

24. februar - Aarhus,

25. februar - Fredericia

2. marts - Aalborg

4. marts: Glostrup, Tekniq

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111