23948sdkhjf

Sune vandt DM for elektrikerlærlinge

Den sydjyske regionsmester, 21-årige Sune Lerdahl fra Svendborg på Fyn, har i dag vundet DM i Skills for elektrikerlærlinge.
Ved at slå fire andre regionsmestre, vandt 21-årige Sune Lerdahl fra Svendborg i dag mesterskabet for elektrikerlærlinge, som blev afviklet under DM i Skills i Bella Center i København. Det skriver Tekniq i en pressemeddelelse.

- Lige siden jeg i 8. klasse var på besøg på Svendborg Erhvervsskole har jeg brændt for at blive en dygtig elektriker. Jeg blev fanget af faget med det samme, fordi det rummer det håndværksmæssige samtidig med at jeg skal bruge mit hoved. Jeg holder nemlig af begge dele, siger danmarksmester Sune Elgaard.

Den ny danmarksmester står i lære hos El Gården Svendborg og har gennemført skoledelen af uddannelsen på Svendborg Erhvervsskole. Ifølge Sune er den gode læreplads en stor del af forklaring på, at han vandt danmarksmesterskabet.

To gange før har lærlinge fra El Gården i Svendborg vundet regionsmesterskabet for Sydjylland og deltaget i DM i Skills og fået flotte placeringer som nummer to og tre.

- Vi er meget stolte af, at Sune er gået hele vejen og har taget guldet. Jeg tror, det skyldes, at han har talent, at vi har gode svende og en god arbejdsplads – og så er uddannelsen på Svendborg Erhvervsskole helt i top, siger teknisk chef Per Svendsen, El Gården Svendborg.

De øvrige deltagere i konkurrencen om at blive Danmarks bedste elektrikerlærling:

Emil Vestergaard Pedersen, i lære hos Henrik Larsen ApS i Hjørring. Emil går på EUC Nord i Frederikshavn.
Søren Fomsgaard Jensen, i lære hos Thusgaard El-Center i Struer. Søren går på Herningsholm Erhvervsskole i Herning.
Jacob Jægerfod, i lære hos SIF gruppen i Søborg. Jacob går på TEC i København.
Frederik V. Nielsen, i lære hos Roskilde Fjordens El A/S. Frederik går på EUC Nordvestsjælland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094