23948sdkhjf

Just Pavillon satser på ny strategi

Kvalitetspavilloner til kontor, undervisning og institutioner er fremtidens fokusområde for udlejningsvirksomheden fra Bjæverskov.
Markedet for midlertidige lokaler bevæger sig i to retninger, og det tager udlejningsvirksomheden Just Pavillon nu konsekvensen af.

Fakta: Just Pavillon A/S

Just koncentrerer forretningen om et modul på 38 kvadratmeter, der kan bygges sammen til eksempelvis 1.000 kvadratmeter og opføres i to etager med indvendig og udvendig adgang.

Just har i dag en større udlejningsportefølje af den type. Senest har virksomheden leveret 2.000 kvadratmeter undervisningslokaler med kontor og grupperum samt toiletfaciliteter til Campus Køge.

Stillet op på to måneder fra aftalen blev underskrevet, og til de var klar til indflytning for at dække et akut behov til kommunens 10. klasses elever.

Just vil fremover koncentrere sig om udlejning af midlertidige lokaler til kontor, undervisning og institutioner, hvor enhederne er i en markant højere kvalitet, og hvor der ofte er tale om totalleverance med tilslutninger, tilladelser m.m. i forbindelse med opstillingen.

- Nogle gange er du nødt til at vælge. Vi har valgt at bruge alle vore ressourcer fremover på det segment, hvor vi ser vækstmuligheder, og hvor vi kan differentiere os fra konkurrenterne, siger adm. direktør Claus Just (billedet) fra Just Pavillon, der er hjemmehørende i Bjæverskov.

Markedet opdeles
Han startede i 1998 med at udleje almindelige mandskabs- og kontorpavilloner. Det har medført, at virksomheden gennem årene har samlet et meget bredt sortiment og en stor udlejningsportefølje.

- Nu er en opdeling af markedet i gang. På den ene side står leverandører, som også har skure, entreprenørmateriel m.m. Og på den anden side findes leverandører, som alene har pavilloner og typisk specialiseret i midlertidige lokaler, som kan sidestilles med permanent byggeri. De kan endvidere håndtere processen med at projektere, myndighedsbehandling og opstilling af faciliteterne, siger Claus Just.

Han konstaterer, at efterspørgslen er stigende. Den retter sig mod bedre kvalitet og en højere service. Og det er der, Just Pavillon har sin spidskompetence, mener direktøren.

- Vi har opbygget og udviklet en organisation til at håndtere det hele. Derfor passer de almindelige mandskabspavilloner ikke længere ind i forretningen, og derfor har vi truffet en strategisk beslutning om at sælge dem fra. Jeg er glad for, at vi har lavet en aftale med en af vores kollegaer om at overtage dem, siger Claus Just.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094