23948sdkhjf

Roskilde liner nyt boligområde op

Udbygningsplanerne for området vest for Hyrdehøj Centret i Roskilde er ændret. Nu kan området udbygges med parcelhuse og tæt-lavt byggeri. Grundene kommer til salg i 2015.
- Tiden har været moden til at ændre planerne for området, og jeg er overbevist om, at vi her har lagt fundamentet til et dejligt boligområde med plads til alle, siger Torben Jørgensen, formand for Plan og Teknikudvalget i Roskilde Kommune, om ændringerne for området vest for Hyrdehøj Centret.

Området er en blanding af parcelgrunde i varierende størrelser og tæt/lav boliger i to etager. Der kommer 22 parcel i områdets nordlige del - med en reference til nabobebyggelsen vest for - mens 27 tæt/lave boliger placeres i den sydlige del og tilfører en tættere karakter ved Hyrdehøj Bygade.

Desuden skal området have en grøn karakter. Ud mod Holbækvej vil arealet bl.a. blive afgrænset med en grøn støjafskærmning i stilen med den eksisterende vest for, og det eksisterende regnvandsbassin skal indgå i planen som et naturelement.

Der er udarbejdet et forslag til ny lokalplan for området, og kommunen forventer at kunne udbyde de 22 parcelgrunde til salg så snart lokalplanen er endeligt vedtaget og byggemodningen af området er overstået.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094