23948sdkhjf

Vejen banet for Køge Kyst-byggeri

Søndag den 14. december åbner den nordlige del af den nye Ivar Huitfeldtsvej i Køge. TK Developments kan dermed komme i gang med byggeri i Stationsområdet i Køge Kyst.
Arbejdet med at færdiggøre den nordlige del af den nye Ivar Huitfeldtsvej er i sin afsluttende fase. Søndag den 14. december åbner Køge Kyst så strækningen.

- Vi glæder os til at åbne den nordlige del af den nye Ivar Huitfeldtsvej. Flytningen af vejen skaber plads til det første byggeri i Køge Kyst, og samtidig medfører omlægningen af bustrafikken omkring Køge Station kortere gangafstande for de mange buspassagerer, der skal til og fra togene siger Køge Kysts projektdirektør, Jes Møller.

Omlægningen af Ivar Huitfeldtsvej muliggør TK Developments byggeri i Stationsområdet, hvoraf den første etape går i gang allerede i det tidlige forår.

TK Developments byggeri i den nordlige del af Stationsområdet kommer bl.a. til at rumme en Irma, en Fakta og Køge Kommunes nye genoptræningscenter på 1. og 2. sal. Aftalen med TK Development om dette område omfatter også det nye Stationstorv og en parkeringskælder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094