23948sdkhjf

Rejsegilde i Korsbæk

Byggeriet af Matadors hjemby på et 2.500 m² stort område i Dyrehavsbakken rundede en milepæl tirsdag den 2. december.
300 gæster var samlet under Postgaardens spær for at hylde håndværkerne, bygherren og det stort anlagte projekt, som bliver bygget i ekspresfart denne vinter på Dyrehavsbakken.

- For mig personligt er det en fantastisk følelse at stå her under Postgaardens tag. Den drøm, som jeg har haft i mere end 30 år, er ved at blive til virkelighed. Jeg er stolt og glæder mig til alt det, der kommer til at ske i løbet af det næste år, fortalte Torben "Træsko" Pedersen, bygherre og vært ved rejsegildet

Lise Nørgaard, manuskriptforfatter på TV-serien, var med til rejsegildet og satte sin velkendte signatur på den grundsten, som for evigt bliver et minde om et nyt kapitel i Matadors historie.

Klar til åbningen 2015
Bakkens store nybygningsprojekt, Korsbæk på Bakken, startede ved Bakkens sæsonlukning i september 2014 og strækker sig frem til sæsonåbning igen i april 2015.

Øens Murerfirma er hovedentreprenør på projektet, oplyser firmaet på sin hjemmeside. Firmaet skal blandt stå for nedrivning, udgravning af cirka 1.500 m² kælder med opbygning af betonelementer inklusiv kloakarbejde, montering af træelementer, tagkonstruktioner i forskellige niveauer, alle håndværksmæssige og tekniske forhold samt udendørs belægninger.

Opgaver til hele landet
Alle elementer til Korsbæk på Bakken bliver bygget eller restaureret i Danmark af kyndige hænder. Nogle ting er købt antikke, sat i stand og malet. Men meget af interiøret bliver specialproduceret, så det passer perfekt ind i miljøet.

Blandt leverandørerne er Nordisk Element Byg A/S fra Ålbæk nord for Frederikshavn. Firmaet fremstiller bygningerne til Korsbæk på Bakken, en opgave som er elementproducentens største ordre nogensinde.

Læs også: Matador-ordre er elementproducents største opgave nogensinde
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11