23948sdkhjf

CRM-Byggefakta får svensk medejer

Leverandøren af information om bygge- og anlægsprojekter bliver et selvstændigt datterselskab under svenske Docu Nordic.
- Vi er utroligt glade for at blive en del af Docu Nordic. Fusionen sker som et naturligt skridt i realiseringen af vores vision om at være markedsledende informationsleverandør til bygge- og anlægsbranchen i Norden, siger direktør i CRM-Byggefakta Jens Slott Johansen.

Docu Nordic overtager halvdelen af aktierne i CRM-Byggefakta. Grundlæggerne af CRM-Byggefakta, Jens Slott Johansen og Thomas Bejer-Andersen, fortsætter som hhv. CEO og COO for Docu Nordics danske aktiviteter. Fusionen betyder, at CRM-Byggefakta overtager alle Docu Nordics aktiviteter i Danmark og dermed også selskabet Bygge Information A/S.

- Med sammenlægningen kommer vi til at dække markedet bredere og dybere, til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi skal med udgangspunkt i viden og ressourcer fra begge organisationer udvikle nye produkter både til det danske, men også til det nordiske marked, siger Jens Slott Johansen.

Om virksomhederne
CRM-Byggefakta A/S har eksisteret siden 2007, hvor CRM-Byg og Byggefakta fusionerede og skiftede navn til CRM-Byggefakta A/S. Virksomheden tog i 2013 springet over Øresund og opkøbte Byggnadsupplysning i Sverige.

Docu Nordic er den førende informationsleverandør til den nordiske byggebranche og leverer projektinformation og produktinformation, som er kritisk for kundernes leadgenerering og salg. I dag består Docu Nordic af 10 virksomheder i de fire nordiske lande Sverige, Norge, Finland og Danmark, og beskæftiger ca. 330 medarbejdere med en omsætning på 370 mio. sek. Docu Nordic er ejet af den svenske kapitalfond Segulah.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078