23948sdkhjf

VVS-virksomhed er årets læreplads

AC VVS-Teknik Aps i Holmegaard er netop kåret som Årets Læreplads af EUC Sjælland.
Kåringen var både en glæde og overraskelse for mester Anders Christiansen i AC VVS-Teknik, der var blevet indstillet af lærlingen Henrik Christensen. Det skriver Tekniq.dk.

- Jeg vidste jo ikke, at han indstillede os til årets læreplads. Jeg er glad og stolt over indstillingen, men det er endnu bedre også at vinde, lød det fra Anders Christiansen.

Frihed under ansvar
Hos AC VVS-Teknik Aps har man fokus på at give lærlingene plads til at udvikle sig. Henrik Christensen har derfor fået lov til meget, fordi han med mesters ord brænder for det. En holdning, lærlingen kan nikke genkendende til i hverdagen.

- Jeg kan mærke, at mester gerne vil have, at jeg lærer så meget som muligt. Vi er ligemænd – det er fantastisk og en enorm tillid at få, siger Henrik Christensen, der er i lære som energispecialist.

Værdi i erhvervsuddannelserne
Kåringen af årets læreplads sker på initiativ af Danske Erhvervsskoler. Formålet er blandt andet at synliggøre værdien i erhvervsuddannelserne. Alle landets erhvervsskoler kan kåre en lokal vinder af prisen på baggrund af indstillinger fra deres elever.

I indstillingen af AC VVS-Teknik Aps blev der blandt andet lagt vægt på det gode kammeratskab i virksomheden, respekten for den enkelte og de mange alsidige og lærerige opgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109