23948sdkhjf

Jerslev indvier ny hal

11 millioner kroner brugt på ”eldorado for gymnaster” i Jerslev.
Jerslevs nye hal bliver indviet på lørdag, og folkene bag det ambitiøse projektet håber, at både store og små fra hele området vil møde op og være med til at fejre dagen. Borgmester i Børnderslev kommune, Mikael Klitgaard, klipper den røde snor klokken 13, og hallen overdrages officielt til JSI. Herefter er der mulighed for at se nærmere på de nye faciliteter.

- Vi glæder os til at præsentere det her for byen og området, siger Hans Henrik Thomsen, der gennem hele byggeprocessen har samlet trådene i projektet sammen med Erik Krabbe.

- Det er jo som juleaften for os på lørdag. Vi glæder os utrolig meget til at vise huset frem. Og på byen og lokalområdets vegne ranker vi ryggen. Vi er utrolig stolte over resultatet, og rigtig mange har hjulpet os under vejs.

- Det bliver dejligt at præsentere hallen for hele området. Vi har fået et fantastisk hus.

Eldorado for gymnaster
Huset rummer et stort, lyst indgangsområde. På første salen er der fitness og spinning. Og den nye hal er indrettet med unikke springfaciliteter og bliver et eldorado for gymnaster. Desuden gemmer der sig under gulvet en stor scene, der kan hæves ved hjælp af hydraulik og bruges fra begge haller. I stueplan er der også indrettet fire nye omklædningsrum og toiletter. Det samlede projekt beløber sig til knap 11 millioner kroner.

- Det unikke for vores hal er springgrav, springbanen og to standardtrampoliner, der er sænket ned i gulvet. Den 15 meter lange fasttrack hæves op fra gulvet ved hydraulik, og den vil formentlig trække dygtige gymnaster til, lyder det fra Hans Henrik Thomsen og Erik Krabbe.

Klokken 14.30 på festdagen lørdag bliver der afsløret et nyt kunstværk, der skal pynte på de ellers nøgne vægge i nybyggeriet. Maleriet skal byde velkommen i foyeren, der nu danner fælles indgang til begge haller.

Håndværkerne havde i sidste uge travlt med at lægge sidste hånd på byggeværket, og efter dem fulgte et lokalt rengøringshold, der fjerner det byggestøv, der drilsk har lagt sig på de vandrette flader.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125