23948sdkhjf

Grossist fortsætter partnerskab med FNs toiletdag

I forbindelse med Den internationale Toiletdag den 19. november donerede Sanistål en stor sum penge til organisationen. Nyt er det kunstnerisk udsmykkede KunstKummen.
Sanistål indgik sidste år et partnerskab med organisationen bag Den Internationale Toiletdag. I den forbindelse blev der indhentet 29.000 kroner til mærkedagen.

I år fortsætter samarbejdet med et nyt - kunstnerisk – tiltag der skal sikre endnu flere penge til mærkedagen, som blev markeret den 19. november

KumstKumme og faste beløb
Den nordjyske kunstner Morten Andersen har malet et toilet, KunstKummen, som sættes på auktion til virksomheder og private via Lauritz.com fra 19. november og måneden ud. Toilettet har en værdi på over 60.000 kroner, efter den urbane kunstner har sat sit præg på kummen.

- Desuden vil vi donere 25 kroner per solgt toilet på udvalgte modeller fra de tre store toiletproducenter Ifö, Villeroy & Boch og Laufen i samme periode, fortæller Produktchef hos Sanistål, Camilla Dissing.

De indsamlede penge går alle til World Toilet Organization under FN.

Sikrer udviklingsarbejde
Sidste års donation blev overført til toiletorganisationens såkaldte SaniShop-kontor i Cambodia.

- Der har pengene bidraget til opretholdelse af to måneders udviklingsaktiviteter, hvor arbejdere er blevet undervist i konstruktionen af simple toiletter til deres lokalsamfund, fortæller Laura Simei, Projektleder hos World Toilet Organization.

Pengene har altså skaffet både jobs samt bedre sanitet til befolkningen i Kampong Chhnang-provinsen, hvor organisationens Cambodia-aktiviteter har base.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097