23948sdkhjf

Nye bestyrelsesmedlemmer i Dansk Byggeri Østjylland

Søren Andersen, produktionsdirektør i NCC Construction i Aarhus og Benny Kristensen, adm. direktør i VAM fra Auning er nyeste bestyrelsesmedlemmer i Dansk Byggeri Østjylland.
Sikkerhed på byggepladsen og flere lærlinge er blandt mærkesagerne for de to nyvalgte medlemmer af bestyrelsen i Dansk Byggeri Østjylland

- Jeg vil gerne være med til at fremme en kultur i byggebranchen, så man bliver endnu bedre til at minimere arbejdsulykker på byggepladsen. I min virksomhed har vi for eksempel haft gode erfaringer med systematisk at evaluere tæt-på-hændelser. Det vil sige situationer, der kunne have udviklet sig til ulykker. Den indsats har forbedret sikkerheden væsentligt, og jeg tror på, at andre også kan have gavn af de erfaringer, siger Søren Andersen fra NCC Construction.

Benny Kristensen ser frem til at finde de bedste løsninger for både erhvervslivet og de unge praktiksøgende i området, når han fremover skal møde egnens borgmestre. Her ser han partnerskabsaftaler som det bedste redkskab:

- Det er vigtigt for mig, at vi har et stort fokus på at få lærlinge ind i bygge- og anlægsbranchen. Og der har partnerskabsaftalerne imellem Dansk Byggeri og kommunerne rundt omkring i landet vist gode resultater, siger Benny Kristensen fra entreprenørvirksomheden VAM.

Derudover vil de to nye bestyrelsesmedlemmer også gerne have fokus på efteruddannelse af de nuværende medarbejdere i virksomhederne på egnen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094