23948sdkhjf

Flere nye boliger i Malling

I det sydlige Malling har en privat bygherre planer om at udvikle et nyt boligområde. Aarhus Kommune har nu udarbejdet en lokalplan for området.
Baggrunden for lokalplanen, som Aarhus Kommune har sendt i offentlig høring, er en privat bygherres ønske om at udvikle det 20.540 kvadratmeter store areal til et område med butik og boliger. Da hovedparten af området i kommuneplanen er udlagt til byudvikling til boligformål, er planerne i overensstemmelse de overordnede mål for udviklingen af Malling.

Med byvæksten i Malling in mente vurderes det at være hensigtsmæssigt - ud over at give mulighed for at bygge nye boliger - også at give plads til en dagligvarebutik.

Boligerne placeres som rækkehuse, omkranset af grønne friarealer. Bebyggelse i området må opføres i op til to etager foruden eventuel kælder og med en maksimal byggehøjde på 8,5 meter. Alle boliger inden for området skal fremstå i samme materialer og farver og med samme taghældning.

I den sydlige del af området giver lokalplanforslaget plads til en dagligvarebutik med op til 1.000 kvadratmeter butiksareal.

Områderne nord og øst for lokalplanområdet er under udbygning som nye boligområder. Mod vest og nord er området afgrænset af henholdsvis Oddervej og Bredgade. Boligområdet skal derfor afskærmes mod støj fra Oddervej. Denne afskærmning skal placeres langs med Oddervej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129