23948sdkhjf

Rigshospitalet vælger rådgivere til muligt nybyggeri

Niras og C.F. Møller har vundet bygherrerådgivningen på en eventuelt ny bygning til Juliane Marie Centret på Rigshospitalet.
Region Hovedstaden starter nu en forundersøgelse, der skal afdække mulighederne for at opfylde denne ambition gennem etablering af nye og optimale rammer for Juliane Marie Centret, der er Rigshospitalets center for børn, kvinder og forplantning.

Målet er at samle alle behandlinger til børn i et ekstraordinært byggeri, der er på forkant i international henseende inden for arkitektur, logistik, drift, funktionalitet og bæredygtighed.

Niras er totalrådgiver på projektet med C.F. Møller som underrådgiver. De to virksomheder har gennem mange år ydet rådgivning i sundhedssektoren og samarbejder aktuelt om bygherrerådgivningen på projektet Nyt Odense Universitetshospital.

C.F. Møller oplyser via sin hjemmeside, at bygherrerådgivningen blandt andet omfatter lokalisering af byggefelt og konsekvenser heraf i forhold til nedrivning og genplacering af funktioner. Hertil kommer udarbejdelse af beslutningsgrundlag til byggeprogram, budgetter og det foreløbige program for projektkonkurrencen.

Den samlede forundersøgelse skal foreligge ultimo maj 2015, og på baggrund af resultatet af forundersøgelserne vil der blive taget endelig stilling til hele projektets gennemførelse i løbet af sommeren 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126