23948sdkhjf

Priskoncept godt fra land

KlarPris, som tilbyder VVSere og elektrikere prissammenligning af forskellige grossister, er kommet godt gennem år ét. Nu udvides konceptet til også at omfatte grossisters private-label produkter.
Det skriver installator.dk.

Indkøbssystemet KlarPris blev lanceret i november 2013, der tilbyder installatører prissammenligning af varer hos grossisterne. I dag har systemet rundet 250 installatører som kunder, og daglige kommer en installatør mere på kundelisten.

- Vi synes, at vi efter et år kan være ganske godt tilfredse, når man tænker på, at vores koncept er en helt ny måde at tænke på for installatørerne. VVS-branchen er på nogle måder enormt hurtig til at rykke fremad, mens den på andre områder er træg. Med den vækst, vi har fået, regner jeg med, at vi er kommet for at blive. Inden to år vil vi også have de sene brugere med. De skal bare have tid at se os an, siger stifter af klarpris.dk, Jens Davidsen, til installator.dk.

Sammenligner mærkevarer og private-label
Ideen bag KlarPris er, at det ikke skal være tidskrævende og kompliceret at handle sine varer ind og samtidig gennemskue, hvor man kan få dem til den billigste pris.

Konceptet omfatter i dag sammenligning af priser hos otte grossister. Nu udvider man så listen med grossisternes alternative, billigere private-label produkter. Hermed får installatørerne overblik over både kendte mærker og udbuddet af private-label produkter hos grossisterne.

Original artikel: http://www.installator.dk/klarpris-udvid...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109