23948sdkhjf

Boligselskab renoverer for 23 mio. kr. i Holbæk

Beboerne i Boligselskabet Sjællands afdeling på Bent Grubbesvej og Marievej i Holbæk siger ja til en omfattende renovering af deres boliger.
Beboerne fra Bent Grubbesvej og Marievej i Holbæk har taget stilling til en helhedsplan, der skal give de smukke byggeforeningshuse en tiltrængt renovering. Husene er bygget i 1940'erne og er bevaringsværdige, men er også bygget i en anden tid. Fugtsikring og modernisering af bad og køkken er derfor centrale elementer i projektet.

Der er arbejdet med renoveringsplanerne i næsten to år, og det blev et massivt beboer-ja til projektet, som løber op i 23 millioner kroner.

Projektet skal blandt andet sikre bygningerne med nyt tag og fugtsikring omkring kældrene. Samtidig gøres køkken og bad tidssvarende.

Kvalitetsløft af bebyggelsen
Anders Thomsen er projektleder på renoveringen
Fakta - Bent Grubbesvej og Marievej
Boligafdelingen består af 24 lejemål fordelt på 12 dobbelthuse. Projektet løber op i 23 millioner kroner, heraf er ni millioner kroner støttede arbejder, der udvikler boligerne og gør dem tidssvarende.

Bent Grubbesvej ligger ganske tæt på Holbæk station i et område med små veje. Husene er i en enkel, traditionel byggestil, der er inspireret af Bygmesterskolen, men som også har et funktionalistisk præg fra 1940'erne.
og fremlagde ved et møde den 5. november detaljerne i projektet for beboerne. Han var glad for det store fremmøde af interesserede og positive beboere, som bakkede op om projektet.

- Noget af det væsentligste i projektet er, at flytte badeværelserne fra kælderen til stueetagen. Det er med til at sikre mod den fugt, der kan give skimmelproblemer i fremtiden, understreger han.

For beboerne betyder projektet først og fremmest at hele boligen får et markant kvalitetsløft, fordi hele stueetagen ombygges i forbindelse med flytningen af badeværelserne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079