23948sdkhjf

Sygehusbyggeri skrumper i Kolding

Ekstra udgifter til fundering og bortskaffelse af miljøfarligt affald ved opførelsen af Koldings nye akutsygehus koster nu operationsstuer og et auditorium.
Sygehusbyggeriet i Kolding er løbet ind i problemer. For at få økonomien til at hænge sammen har Region Syddanmark besluttet at beskære projektet med 27 millioner kroner. Det skriver JydskeVestkysten.

- Vi er blevet overrasket over, at der var meget mere beton, vi skulle skære væk. Den anden forklaring er, at sygehuset ligger på en grund, der er meget uensartet. Så selv om der er taget mange prøver, har vi mange steder været tvunget til fundere dybere og bredere, forklarer den administrerende direktør på Sygehus Lillebælt, Niels Nørgaard Pedersen, til avisen.

Nedskæringerne betyder, at et auditorium droppes, et sengeafsnit indrettes nu daghospital og man vælger ikke at indrette to planlagte operationsstuer. Det giver besparelser på henholdsvis 14 millioner kroner, 3,5 millioner kroner og 3 millioner kroner på det godt 900 millioner kroner dyre hospitalsprojekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065