23948sdkhjf

Håndværkertilbud på nordfynsk

Nordfyns kommune tager utraditionelle metoder i brug for at tiltrække flere unge håndværkere. Brandingkonsulenter skal få fat i flere inden for branchen.
Stabilitet, liv og engagement. Det kan de unge fra 25 år med en håndværksmæssig uddannelse bidrage med til Nordfyns Kommune. Derfor vil kommunen nu tiltrække netop den gruppe af tilflyttere.

Planen med at tiltrække håndværkere er blevet til i forbindelse med en større kommunal indsats for at blive mere erhvervsvenlig. Tiltaget hilses velkomment hos Dansk Byggeri Fyn, der ser god fornuft i at få netop den erhvervsgruppe til at bosætte sig.

- Håndværkerne er med til at skabe vækst og lokale arbejdspladser, så det er en fornuftig strategi, Nordfyns Kommune har. Samtidig er det meget positivt at se, at kommunen øger sin erhvervsvenlighed på mange forskellige punkter, siger formand i Dansk Byggeri Fyn, Dan Johansen.

Endnu er der ikke udarbejdet en konkret strategi for, hvordan Nordfyns Kommune skal tiltrække de unge håndværkere, men det vil et hold af brandingkonsulenter tage sig af. Kommunen har dog taget de første skridt ved budgetforhandlingerne, hvor målet som nævnt har været at få en mere erhvervsvenlig profil.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078