23948sdkhjf

Nyeste udvidelse snart på plads hos DLT Group

Viborg-firmaet er i gang med den femte udvidelse af faciliteterne, som denne gang er med til at give medarbejderne endnu bedre forhold.
Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

DLT Group forventer at tage nye 1.250 kvadratmeter i brug på Lundborgvej i Viborg. Med den nyeste tilbygning råder firmaet over 7.500 kvadratmeter. Udbygningen ventes at være færdige i februar 2015.

Ud over 1.000 kvadratmeter til produktionen, der hovedsageligt er træbearbejdning, til eksempelvis butiksinventar, støbeforme til betonelementer og lister til køkkenindustrien, får medarbejderen 250 kvadrater ekstra i de nye lokaler. Pladsen anvendes til nye bade- og omklædningsfaciliteter samt ekstra plads til opbevaring, arkivering og til kantinen.

Socialt ansvar
Den ekstra plads til medarbejderne er ingen tilfældighed, da medarbejderpleje spiller en stor rolle i firmaet.

Lars Henriksen fra DLT fremhæver overfor Viborg Stifts Folkeblad massage, kantineordning, massage og rygeforbud som elementer i firmaets medarbejderpleje, som er med til at skabe trivsel.

Socialt ansvar vejer ligeledes tungt i DLT Group, som altid har to-tre lærlinge ansat samt flejsjobbere og folk på arbejdsprøvning.
Læs mere om: DLT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078