23948sdkhjf

Stort udbud på ladestandere

Vejdirektoratet er klar med anden etape af delaftaler for etablering af ladestandere langs det danske vejnet. Opgaverne er fordelt på 23 delaftaler.
For at fremme udbredelse af elbiler på det danske vejnet arbejdes der på etablering af et net af ladestandere til el-biler langs motorvejsnettet.

I foråret 2014 konkurrenceudsatte Vejdirektoratet derfor 49 delaftaler vedrørende opstilling, drift, vedligeholdelse og finansiering af ladestationer til person- og varebiler på rastepladserne langs det danske motorvejsnet. Der blev efter konkurrenceudsættelsen indgået kontrakt med E.ON Danmark A/S vedrørende 13 af delaftalerne, som geografisk fordeler sig på strækningen mellem København og Aarhus samt på Farø.

Vejdirektoratet igangsætter nu konkurrenceudsættelse af 23 delaftaler, der ikke blev indgået kontrakt om i forbindelse med konkurrenceudsættelsen i foråret 2014. Hermed sigter Vejdirektoratets mod at få dækket hele det danske motorvejsnet med ladestationer.

På hver rasteplads stilles der et antal parkeringspladser/båse til rådighed for koncessionshaveren. På de fleste af rastepladserne findes der i forvejen enten et bemandet serviceanlæg eller et infoteria, ligesom der de fleste steder allerede forefindes tilslutning til 10 kV-net ved rastepladsen. Delaftalerne udbydes som selvstændige delaftaler.

Kontraktens værdi er på anslået 35 millioner kroner, og kontraktten starter den 1. februar 2015 med færdiggørelse den 31. december 2025.

Fristen for at søge om prækvalifikation er den 14. november 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062