23948sdkhjf

Udbud går om på Hammershus Besøgscenter

Byggeriet af besøgscentret ved Hammershus bliver forsinket, da udbuddet på projektet må gå om. Fejl i mange tilbud betyder, at der er for lidt konkurrence om entrepriserne.
Det skriver tv2bornholm.dk.

Et moderne besøgscenter bliver snart nabo til den gamle slotsruin på Bornholms nordspids. Det samlede projekt modtager støtte på 92,5 millioner kroner og omfatter restaurering af ruinen, men det meste af støtten vil gå til at opføre et besøgscenter, der dermed får mere moderne rammer til at formidle Hammerhus og landskabet omkring det.

Læs mere: Arkitema tegner Besøgscenter Hammershus

Projektet har netop været i udbud, men på grund af fejl i mange af de indkomne tilbud er der ganske enkelt ikke tilstrækkeligt med kvalificerede tilbud. Processen går derfor om:

- Når vi sorterer dem fra, som ikke har fulgt reglerne, så bliver der for få tilbage på de enkelte entrepriser, og så er der ikke konkurrence, siger skovrider i Naturstyrelsen, Søren Friese, til tv2bornholm.dk.

Han opfordrer de mange bornholmske firmaer, som bød ind på entrepriserne, til at rette deres gamle tilbud til og sende dem igen.

Det nye besøgscenter bygges cirka 200 m øst for Hammershus og adskilt fra borgen af en kløft. Vinderforslaget omfatter også en gangbro på pæle mellem borgruinen og besøgscenteret.

Original artikel: http://www.tv2bornholm.dk/?newsID=85955&...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078