23948sdkhjf

Aarhus Universitet barsler med store byggeprojekter

Lokale håndværkere håber, at Aarhus Universitet udbyder store dele af de tusindvis af kommende kvadratmeter som fagentrepriser.
Det skriver JP Aarhus.

Aarhus Universitet forventer at få behov for 208.000 kvadratmeter nye lokaler de kommende år. Selvom universitetet håber at få en stor del af pladsen i Aarhus Universitetshospitals bygninger på Nørrebrogade lige ved siden af universitetsparken, når hospitalet flytter til Skejby, venter der stadig store byggeprojekter. De projekter skulle lokale håndværkere meget gerne få del i, hvis det står til Aarhus Haandværkerforening:

- Vi har et stort ønske om, at det bliver udbudt som fagentreprise og ikke som hovedentreprise, så vores medlemmer kan byde ind på det. Det vil have en positiv effekt på beskæftigelsen og give de lokale håndværksfirmaer mulighed for at ansætte flere elever, siger formanden for Aarhus Haandværkerforening, Søren Dyhr, til JP Aarhus.

Blandt byggeprojekterne, Aarhus Universitet pt. har i gang, er nybyggeri til Biomedicin, 8.300 m² laboratoriebygning over jorden og 4.800 m² underjordiske anlæg. Derudover moderniseres 14.400 m² eksisterende biomedicinske bygninger i Universitetsparken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142