23948sdkhjf

Ambitiøse mål for Vejles arkitekturpolitik

Vejle Kommune vil i de kommende måneder udarbejde en fokuseret arkitekturpolitik, der kort og klart sætter nye ambitiøse mål, og peger på nye indsatser.
Vejle Kommune har i efteråret 2014 igangsat arbejdet med en ny arkitekturpolitik. Nu kan du høre om tankerne bag arkitekturpolitikken samt bidrage med dine ideer og synspunkter til Vejle Kommunes nye arkitekturpolitik.

På Arkitekturens dag den 1. oktober 2014 introducerede formand for Teknisk Udvalg, Peter Hummelmose, det igangsatte arbejde således:

- Arkitektur opfattes i dag som meget mere end bygninger. Statens Arkitekturpolitik har fået undertitlen Mennesker i Centrum. Og det er en god målsætning. Arkitektur handler selvfølgelig om mennesker, men den handler også om bygninger, byrum, landskaber og meget mere.

Seks temaer er indgang til arbejdet
De kommende måneder udarbejder Vejle Kommune en fokuseret arkitekturpolitik, der kort og klart sætter nye ambitiøse mål, og peger på nye indsatser på tværs af kommunens store og små byer, byrum, bygninger samt landskaber. Med seks temaer er der lavet et første bud på, hvad arkitekturpolitikken kan indeholde.

Temaerne har arbejdstitlerne: bygninger, byrum, landskab, identitet, dialog og resiliens.

løbet af november måned inviterer Vejle Kommune til fem møder om arkitekturpolitikken rundt om i Vejle kommune. På møderne kan du høre om, hvorfor vi har en arkitekturpolitik, hvad en arkitekturpolitik kan bruges til og komme med dine ideer til politikken.

Det første af fem møder afholdes den 3. november på Jelling Bibliotek.

Læs mere om Vejles arkitekturpolitik på Vejle Kommunes hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11