23948sdkhjf

Furesøs nye rådhus bliver 5.220 m²

På baggrund af en analyse om indretning af det nye Furesø Rådhus foretaget af Signal Arkitekter, er kommunens økonomiudvalg kommet frem til, at det nye rådhus skal være godt 5.220 m².
Furesø byråd godkendte tilbage i april 2014 rammerne for at samle Furesøs rådhus, som forventes at kunne slå dørene op i løbet af 2017. Sammenlægningen betyder blandt andet, at antallet af fysiske kvadratmeter reduceres med cirka 20 procent.

Ikke plads til alle på en gang
I løbet af sensommeren har Signal Arkitekter gennemført en konkret analyse af forholdet mellem medarbejdere og behovet for faste arbejdspladser i rådhuset. Konklusionen er, at rådhuset bør dimensioneres ud fra en ratio på 80 procent.

- Målet er, at alle medarbejdere skal være fleksible og effektive og selvfølgelig føle sig godt tilpas på samme tid.Vi er meget opmærksomme på medarbejdernes trivsel, og både trivsel og arbejdsmiljøet i øvrigt er en helt afgørende del af processen. Det kræver en veltilrettelagt proces, hvor forandringer og nye vaner gradvis bliver implementeret, siger kommunaldirektør Rasmus Bjerregaard.

I indretningen af det fremtidige rådhus fremhæves velfungerende fællesfaciliteter og alternative arbejdsrum som afgørende for en effektiv løsning af kommunens opgaver og sikring af et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Fremtidssikret løsning
I den videre planlægning af Furesø Rådhus vil der også blive arbejdet videre med en energieffektiv udbygning, der lever op til Furesø Kommunes mål på miljø- og klimaområdet samt krav om en høj grad af tilgængelighed og handicapvenlighed - og ikke mindst muligheden for at åbne rådhuset for aktiviteter, der inddrager og involverer furesøborgerne.

- Når vi er ude i et projekt af denne størrelsesorden, så har vi selvfølgelig fokus på at skabe en løsning, der også er fremtidssikret. Furesøs kommende rådhus skal tilpasses, så vi også har rammerne til at løse morgendagens udfordringer og løfte fremtidens kommunale opgaver på den bedst mulige måde, slutter kommunaldirektør Rasmus Bjerregaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094