23948sdkhjf

Sjællandsk entreprenørfirma kaster håndklædet i ringen

Problemer med entreprisedelen, som udgjorde langt hovedparten af omsætningen, fører til konkurs i CMC Maskinstation & Entreprise. 33 medarbejdere mister jobbet.
Det skriver landbrugsavisen.dk.

Virksomheden i vestsjællandske Svinninge har arbejdet med kabellægning til fibernet de seneste år. Men efter to år med eksplosiv vækst – firmaet voksede fra 35 til 80 ansatte – gik det helt galt. Overskud blev til underskud på - 941.000 kroner i 2013, og tendensen er fortsat i år.

Konsekvensen er nu, at medejer og direktør, Claus Møller Christensen, erklærer firmaet konkurs. Dermed mister 33 ansatte jobbet.

Manglede rutine
Årsagen til konkursen er ifølge Claus Møller Christensen manglende rutine med at styre entreprisedelen og i særdeleshed kabelarbejdet, hvor omkostninger og de tilbud, man afgav, ganske enkelt ikke hang sammen.

- Det er nogle kontraktarbejder, som vi ikke har fået styret godt nok og fået det optimale ud af, fortæller Claus Møller Christensen til landbrugsavisen.dk.

CMC maskinstation blev etableret i 1981 af Claus Møller Christensen. Hovedfokus var på landbruget i starten, men i 1990erne kom der flere og flere entreprenøropgaver til. Entreprenørafdelingen udgjorde således over 75 procent af omsætningen i CMC Maskinstation & Entreprise. Blandt andet arbejdede afdelingen med kontraktarbejde for SEAS-NVE med etablering af fibernet samt kabellægning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11