23948sdkhjf

Bronedrivning spærrer Fynske Motorvej

Stibroen, der fører Glisholmvej over Fynske Motorvej, skal rives ned. Nedrivningen giver plads til et nyt tilslutningsanlæg, M.J. Eriksson arbejder på.
Vejdirektoratets entreprenør M.J. Eriksson er gået i gang med arbejdet på det nye tilslutningsanlæg 50 syd for Odense. Her i weekenden betyder det gener for trafikanterne. Det er nødvendigt at rive den gamle stibro, der fører Glisholmvej over motorvejen, ned. Stibroen ligger nemlig præcis der, hvor det nye tilslutningsanlæg skal være.

Da der kun er tale om en stibro, er oprydningsarbejdet begrænset og forventes altså kun at vare en nat. Alligevel vil Fynske Motorvej bliver spærret i begge retninger mellem afkørsel 49 og 51 lørdag aften den 4. oktober klokken 18.00, frem til søndag formiddag den 5. oktober klokken 10.00.

Når tilslutningsanlægget står færdigt i efteråret 2016, bliver det ført sammen med Odense Kommunes forlængelse af Munkebjergvej. Det giver en langt bedre forbindelse fra motorvejen til det nye supersygehus OUH og Syddansk Universitet.

Ny stibro til næste år
Cyklister og fodgængere, der er vant til at benytte Glisholmvej til at krydse motorvejen, må altså foreløbig søge andre muligheder. De kan komme over vejen ad Svendborgvej mod vest, og under den ad Hollufgårdsvej mod øst.

Men stibroen er ikke borte for evigt. Den bliver genopbygget 400-500 meter længere mod øst og forventes klar til brug sidst på sommeren, eller først på efteråret, i 2015.

Under afspærringen anbefaler Vejdirektoratet i stedet trafikanter i vestgående retning at køre ind gennem Odense by. I østgående retning lyder anbefalingen at køre syd om Odense. Der vil være sat skilte op med anvisninger i begge retninger, og man kan desuden med fordel følge med i radioen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11