23948sdkhjf

Nyt boligbyggeri på vej centralt i Odense

Odense byråd har vedtaget en lokalplan, som åbner for opførelsen en ny bebyggelse med cirka 50 boliger ved Vindegade i Odense.
Efter ønske fra K. C. Nielsen A/S, som ejer den berørte grund ved Vindegade i Odense, er udarbejdet et lokalplanforslag, der altså nu er vedtaget af Odense byråd. Planen giver mulighed for opførelse af cirka 50 boliger, hovedsageligt ungdomsboliger og butik i stueetagen mod Vindegade.

Projektet forudsætter, at både den eksisterende forhus– og baghusbebyggelse, skure, overdækninger med videre på stedet rives ned og erstattes af en ny, samlet bebyggelse.

Forhusbebyggelsen opføres i tre til fem etager og tilpasses Vindegades eksisterende nabobygninger ved at variere i højden. Der skal etableres en portgennemgang i forhusbebyggelsen, der giver adgang til gårdrum og baghusbebyggelse. Baghusbebyggelsen opføres i to til fire etager. Bebyggelsen mod nordvestligt skel opføres i maksimalt to etager.

Den nye nye bebyggelse skal være med til at fortætte byen og give området en mere bymæssig karakter - helt i tråd med kommunens overordnede planer og netop byudvikling og byfortætning i bymidten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093