23948sdkhjf

Arkitekter til kamp mod dimmitend-ledighed

Et nyt samarbejde mellem virksomheder, kommuner, a-kasser og fagforbund sætter fokus på den høje arbejdsløshed blandt nyuddannede arkitekter.
I maj måned nåede dimittend-arbejdsløsheden for arkitekter op på næsten 50 procent. Det vil et samarbejde mellem virksomheder, kommuner, a-kasser og fagforbund gøre noget ved.

Dimittenderne vil kunne få stillet en kontorplads til rådighed ved de deltagende virksomheder, hvor de kan arbejde med egne projekter. Her vil de få faglig sparring, får udvidet deres netværk og blive en del af den gældende virksomhedskultur – alt sammen for at hjælpe dem med at få foden indenfor på jobmarkedet.

Konceptet er døbt Next Step og udviklet i et samarbejde mellem Akademikernes A-kasse, Forbundet Arkitekter og Designere, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune. De deltagende virksomheder er JJW Arkitekter, Bascon og MT Højgaard.

Der er informationsmøde om Next Step onsdag d. 8. oktober mellem 14.30 – 16 hos JJW Arkitekter, Finsensvej 78 på Frederiksberg.

Efter informationsmødet kan interesserede sende en ansøgning med en beskrivelse af det projekt, som de vil arbejde med, mens de har ophold i et af de tre firmaer i op til seks måneder.

Læs mere om projektet på Arkitektforbundets hjemmeside
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094