23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen udvider igen

Øget kundetilgang får Kemp & Lauritzen-koncernen til at udvide aktiviteterne i Nordsjælland med et nyt, fælles teknikhus.
Frem til nu har Kemp & Lauritzen-koncernen, som består af selskaberne Kemp & Lauritzen A/S, Glenco A/S og L&H-Rørbyg A/S, været repræsenteret fra en lokalafdeling i Hørsholm, hvorfra man har tilbudt fagkompetencer indenfor el samt rør og VVS.

For at imødese kundernes ønsker og efterspørgsel tager koncernen skridtet videre og udvider afdelingen med kompetencer indenfor ventilation og indeklima, ligesom det er sket i koncernens andre teknikhuse.

Da lokalerne i Hørsholm ikke længere kan matche behovet for et større teknikhus flytter Kemp & Lauritzen med udgangen af oktober ind i nyere og større lokaler i Hillerød. Det nye teknikhus ligger centralt på adressen Industrivænget 18 i Hillerød, og kommer for nuværende til at beskæftige 55 medarbejdere.

Styrke på tværs af fagene
- Vores erfaring viser, at den helhedsorienterede tankegang fungerer bedst, når vi i hverdagen er sammen. Vi ønsker dermed at styrke den daglige kontakt på tværs af fagene, hvorved vi finder de fælles løsninger, der bidrager med størst værdi til kunderne. Derudover ønsker vi, at vores kunder skal mærke, at vi gør det nemt, med en øget forståelse for mulighederne der er på tværs af de tekniske fag, fortæller salgsdirektør Benny Max.

Kemp & Lauritzen koncernen har i forvejen tre andre teknikhuse i henholdsvis Hvidovre, Odense og Aalborg. Derudover vil der inden årets udgang stå et helt nyt teknikhus klar i Aarhus.

Læs mere: Kemp & Lauritzen samler aktiviteterne i Aarhus
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093