23948sdkhjf

Femern rykker ind på Rådhuspladsen i København

Byggeriet af Femern Bælt-tunnelen nærmer sig. Fra den 30. september til den 2. oktober bliver Rådhuspladsen i København derfor omdannet til en lille Femern Bælt-by i byen.
Mens politikere, organisationer, forretningsfolk og mange andre interessenter fra landene omkring Femern Bælt holder møder og konferencer om udviklingsmulighederne forskellige steder i byen som led i arrangementet Fehmarnbelt Days 2014, bliver der på Rådhuspladsen i København mulighed for at opleve, hvordan en sænketunnel ser ud og hvordan Femern A/S planlægger at bygge den faste forbindelse mellem Rødby og Puttgarden.

Tunnelelement på Rådhuspladsen
Den 1. oktober 2014 vil Femern A/S byde velkommen til transportminister Magnus Heunicke og Slesvig-Holstens justits-, kultur- og Europaminister, Anke Spoorendonk, på Rådhuspladsen i København. Her vil Femern A/S fremvise en godt to meter lang model af et tunnelelement i størrelse 1:100. Femern Bælt-tunnelen skal bygges af 217 meter lange betonelementer, der hver især vejer over 70.000 ton.

De to ministre vil med egne hænder forsøge at sænke modellen af tunnelelementet ned i en gennemsigtig kasse, der forestiller havbunden i Femern Bælt.

Foruden plancher og andet informationsmateriale om tunnelprojektet, vil der på Rådhuspladsen også blive opstillet en hoppeborg udformet som et tunnelelement.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109