23948sdkhjf

Energivejledning har givet 23 mio. kr. mere i omsætning

23,272 mio. kr. i øget omsætning kan tilskrives projekt Grønt Byggeri på Bornholm og den vejledning til boligejere om mulige, energirigtige renoveringer, projektet indeholder. Det viser en evaluering.
Det skriver bornholm.nu.

Halvdelen af boligejere, der har modtaget energivejledning i forbindelse med projekt Grønt Byggeri på Bornholm, har sat gang i energirigtige renoveringer til en værdi af 107.000 kroner i gennemsnit. Det er konklusionen i en evaluering, som LB Analyse har foretaget for Business Center Bornholm.

- Fra evalueringen ved vi, at projektet til dato har skabt 23.272.500 kroner i øget omsætning. Så nu hvor vi ved, at det virker, arbejder vi de sidste måneder af projektet på at skabe tilslutning til en permanent ordning hos alle dem, der har fordel af at husejere renoverer deres huse. Det ville være bekosteligt for én enkelt aktør at skulle betale alene, men heldigvis er der så mange, der har gevinst af energirigtig renoveringer, at det bør være muligt at finde fælles finansiering af en permanent ordning, siger projektleder Camilla Sandfeld fra Business Center Bornholm til bornholm.nu.

Ud over de igangsatte projekter svarede lige under to tredjedel af de 196 adspurgte i undersøgelsen, at de har tanker om flere energirenoveringer.

Original artikel: http://www.bornholm.nu/?Id=57879
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11