23948sdkhjf

Kolding satser på arkitektur

Med 2015-budgettet afsætter Kolding Kommune penge til blandt andet nye ungdomsboliger, nye hal-projekter, infrastruktur og stillingen som stadsarkitekt.
Kolding Kommunes budget for 2015 lægger op til investeringer i infrastrukturen på 90 millioner kroner de næste ti år. Det vil sige cykelstier, rundkørsel Vestre Ringgade, Fynsvej/havnen samt tre kryds ved sygehuset, fordi sygehuset udvides kraftigt de kommende år.

Efter at have sat gang i byggeriet af 170 ungdomsboliger i Campus-området i Kolding, sættes der yderligere 32 millioner kroner af i grundkapital de kommende år. I Kolding er der en voldsomt stigende efterspørgsel på boliger, da antallet af studerende er vokset eksplosivt.

Forankring af arkitekturpolitik
Gennemføre en strategisk satsning på arkitektur, æstetik og udvikling ved at dedikere en medarbejder til jobbet som "stadsarkitekt" / senior projektleder – som kan være tovholder på kommunale og private udviklingsprojekter, som Holmstaden, Klostergården, Design Campus Kolding, Kolding Fjordby med videre.

Idrætscentret Cuben i Christiansfeld udvides med ny hal, hvor det kommunale tilskud er 10 millioner kroner. Samtidig får Alminde Viuf den nødvendige udvidelse og Sjølund og Skanderup får endelig klarhed med fem millioner afsat til mini/multihal hvert sted, dog først fra 2016-18.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078