23948sdkhjf

Ja til områdefornyelse i Aabenraa

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har sagt ja til, at Aabenraa Kommune kan sætte projekt Områdefornyelse i gang i Aabenraa midtby. Næste skridt er et udbud af rådgivning på det omfattende projekt.
Områdefornyelsen er et omfattende millionprojekt, der skal forskønne den sydlige del af Aabenraa midtby. Det er samtidig første skridt mod realiseringen af den overordnede udviklingsplan for fremtidens Aabenraa, som blev vedtaget i byrådet for få måneder siden.

Læs mere: Fornyelse af Aabenraa midtby

Med ministeriets godkendelse af Aabenraa Kommunes program for områdefornyelse er næste skridt et udbud, der skal resultere i valg af en rådgiver på det omfattende projekt. Områdefornyelsen løber over 5 år og skal være gennemført senest sommeren 2019.

Når rådgiveren er på plads, indkaldes der til borgermøde, så borgere, erhvervsdrivende og andre med interesse i området kan komme med input til, hvordan indsatserne i programmet konkret skal udformes. Borgermødet forventes afholdt i løbet af januar 2015. Derefter skal indsatserne detailplanlægges, og som det ser ud nu, er planen, at spaden går i jorden på den første indsats i løbet af foråret 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078