23948sdkhjf

Et hul i gaden fyldes ud

Fem moderne ejerlejligheder i gade med ældre villaer i Frederikshavn.
Et gabende hul i Niels Mørchs Gade i Frederikshavn er ved at blive fyldt ud med fem nye ejerlejligheder.

Det er ejendomsinvestor Anders P. Kristensen, Nøvling ved Aalborg, som står bag byggeriet på Niels Mørchs Gade 21.

Her lå i mange måneder en sammenstyrtet ruin, som naboerne var godt trætte af at se på. Den gamle bygning var kategoriseret som bevaringsværdig, og Anders Kristensen havde købt huset på den store grund med henblik på at bygge nyt på arealet.

Taget kollapsede
Det bevaringsværdige hovedhus skulle dog restaureres. Håndværkere var i gang med at istandsætte der i vinteren 2008-09, men under arbejdet kollapsede tagkonstruktionen. Bygningen stod ikke til at redde, og Anders Kristensen fik lov at rive den ned.

Det førte til det nuværende byggeprojekt: to to-etages bygninger med med fladt tag med fem ens lejligheder. De er i to plan og på 96 kvadratmeter hver.

Husene skal pudses og males hvide og kommer til at fremstå som kontraster til de andre huse i gaden, som er ældre murstenshuse med saddeltag.

Flere ejendomme i byen
Anders P. Kristensen har opkøbt og istandsat flere byejendomme i Frederikshavn og hans selskab, Invest 140 Aps. ejer ejendomme med 75-80 lejemål, fortrinsvis i mindre ejendomme i midtbyen.

En af hans andre ejendomme, Niels Mørchs Gade 20, ligger næsten over for nybyggeriet. Hans satsning på ejendomme er af nyere dato.

Anders Kristensen er egentlig maskinarbejder, og sin første ejendom i Frederikshavn købte han for en halv snes år siden af sin søn. Den ligger i Rimmensgade. Siden har han koncentreret sig om ejendomme i Frederikshavn. Han har dog også en håndfuld lejligheder i Aalborg.

De tre første lejligheder i det nye byggeri står klar i uge 48 og de sidste to inden nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109