23948sdkhjf

Walraven kommer til Skandinavien

Ophæng- og befæstelsesproducenten Walraven fortsætter med at udvide indenfor VVS og el-branchen. Firmaet åbner nu det første kontor i Skandinavien den 29. september.
I tæt samarbejde med Walraven Group åbner Walraven Nordic AB en afdeling i Malmö med både danske og svenske medarbjedere. Det sker den 29. september.

Det nye kontor indeholder blandt andet et showroom med de nyeste produkter samt et produkttræningscenter til grossister, installatører og rådgivere.

- Walravens to nøgleord er partnerskab og innovation. Den nye placering og lokale tilstedeværelse, giver os nærhed til vores kunder og større mulighed for at bidrage til udviklingen i vores branche. Malmö var et oplagt valg for os, med den tætte forbindelse til Kastrup og Danmark, som giver perfekte forbindelser til alle vore kunder i Norden, fortæller administrerende direktør for Walraven Nordic AB, Emelie Borg.

Walraven har hovedkontor i Mijdrecht, Holland. Firmaet har egne produktions- og salgsfaciliteter rundt om i Europa, USA og Asien. Walraven Group beskæftiger mere end 800 medarbejdere på verdensplan og er markedsledende mod grossisterne i Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078