23948sdkhjf

Nye ejere i VSM Design

VSM Design, der udvikler og producerer byrumsinventar og maritimt udstyr, er blevet overtaget af Fredsøe Aps med Henrik Fredsøe i spidsen.
Aktiviteter, varelager og hvad der ellers skal til for at starte en ny produktion i VSM Design er blevet overtaget af Fredsøe Aps, oplyser Henrik Fredsøe til Building Supply.

Sammen med Jacob Bjerregaard står han for den daglige drift af firmaet, hvor der er pt. er fem mand tilknyttet. Og selvom adressen er ny – firmaet er flyttet til Snedsted – er produktlinjen den samme som tidligere.

- Produktionen er oppe at køre. Målet er at benytte vores netværk og holde produktionen hos underleverandører. Dermed holder vi det fleksibelt og begrænser de faste omkostninger, forklarer Henrik Fredsøe til Building Supply.

Er sit eget firma
Det er VSM Thy, som har solgt VSM Design. Salget er næste skridt i opsplitningen af VSM Thy, som i juni i år frasolgte plastdelen til schweiziske Hidrostal for i stedet at fokusere på VVS.

Selvom de nye ejere holder fast i navnet VSM Design understreger Henrik Fredsøe, at man gør meget for at vise, at man trods navnet ikke længere er en del af VSM Thy. Det skal en ny hjemmeside, som er under udarbejdelse, være med til at slå en tyk streg under.

Fortsætter som før
- Kunderne vil ikke mærke nogen forandring, da vi kører med samme sortiment, siger Henrik Fredsøe og uddyber, at sortimentet også er udviklet meget, siden han blev hyret af VSM Thy til at bidrage til produktudvikling og salg for fire år siden.

Blandt andet har man tillagt en ny produktlinje på det maritime område, hvor en patenteret bølgebryder i plast samt flydebroer i plast er blandt de nyere produkter.

Men også de gammelkendte produkter udvikler firmaet løbende på. Henrik Fredsøe fremhæver specielt affaldsstativet ”Cecilie” som efter 30 år i produktion har gennemgået en opdatering, så den nu har fået en - patentanmeldt - integreret rottefælde i bunden.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141