23948sdkhjf

Randers Kommune handler lokalt

76 procent af opgaverne på bygge- og anlægsområdet landede hos lokale håndværkere, viser en opgørelse af Randers Kommunes indkøb i 2013/2014.
Udskiftning af vinduer, opstilling af solcelle- og ventilationsanlæg er nogle af de mest hyppige opgaver, når man kigger på listen over de ting, Randers Kommune har fået leveret af private håndværkere i den senere tid.

Og rigtig mange af opgaverne bliver udført af lokale håndværkere. Kigger man på oversigten over udbudte opgaver inden for bygge- og anlægsområdet, så har Randers Kommune fra februar 2013 til april 2014 indgået aftale om opgaver for i alt 49,6 millioner kroner.

Ser man på den samlede statistik, så er der i alt købt ydelser fra lokale firmaer for 37,7 millioner kroner i ovennævnte periode, hvilket svarer til 76 procent af den samlede købesum.

Alene ombygningen på Vestervangsskolen beløber sig til over 11 millioner kroner fordelt på en række mindre entrepriser. Her er det kun ventilationsentreprisen og elevatorentreprisen, der er gået til firmaer uden for Randers Kommune - opgaver for i alt knap 2,7 millioner kroner. Det resterende beløb på cirka 8,4 millioner kroner er fordelt på syv entrepriser, der alle er gået til lokale firmaer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172