23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri løfter tennissporten i Hellerup

Både i og omkring HIKs tennishaller i Hellerup forbedrer Dansk Halbyggeri forholdene for sporten. Til december vil der blandt andet være rejst en ny airdome - en midlertidig hal til brug i vintermånederne.
Tennisspillere i Hellerup Idræts Klub, HIK, kan glæde sig til betydelig forbedrede forhold fra den kommende vinter, idet Gentofte Kommune og HIK har igangsat et projekt til forbedring af forholdene på HIK’s tennisanlæg i Hellerup.

I de eksisterende tennishaller udskiftes belysningen til LED-belysning på otte tennisbaner, og i samme forbindelse, udskiftes filtbelægning på tre baner til ny kunststofbelægning. Udendørs ændres to eksisterende rødgrusbaner til nye kunststofbaner.

Samtidig etableres der i banerne de nødvendige konstruktioner, så banerne kan overdækkes med en Airdome; En let halkonstruktion, som kan demonteres om sommeren og monteres igen, når vintersæsonen nærmer sig. Airdomen monteres over de to nyrenoverede udendørsbaner, og hele anlægget forventes færdig monteret og klar til ibrugtagning primo december 2014.

Samarbejdende hovedentreprenører
Jens Wessberg Rådgivende Ingeniørfirma ApS er totalrådgiver på det samlede projekt, og selve udførelsen er lagt i hænderne på to samarbejdende hovedentreprenører.

Arbejdet i de eksisterende tennishaller og på de to udendørs baner varetages af Dansk Halbyggeri A/S. På opgaven samarbejder Dansk Halbyggeri med Play Maker Sports om belægningen på spilleunderlaget på de to udendørs baner.

Levering og montering af Airdomen står ScandiHall Scandinavia A/S for.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097