23948sdkhjf

Kundetilgang flytter Intego i det sønderjyske

Integos afdeling i Aabenraa flytter til nye og større lokaler på grund af øget kundetilgang og udvidede aktiviteter i det sønderjyske.
Intego oplever en stigende efterspørgsel på deres el-tekniske ydelser i Sønderjylland. Det har betydet, at virksomhedens aktiviteter er blevet udvidet kraftigt, og afdelingen i Aabenraa er derfor vokset ud af lokalerne på Sønderborgvej.

Den 1. september 2014 flyttede Intego Aabenraa så alle sine aktiviteter til nye og større lokaler på Kometvej 9, 6230 Rødekro.

- Vi har valgt at samle vores aktiviteter i nye lokaler, der matcher fremtidige udviklingsplaner. De nye faciliteter er placeret logistisk godt nær motorvejen, og det betyder, at vi får en hurtigere og lettere forbindelse til vores kunder. Samtidig er faciliterne her af en anden og meget højere standard, som giver os den nødvendige plads til at udføre vores brede servicepalette, forklarer Leif Callesen, afdelingsleder hos Intego.

Den positive tilstand i forretningen skaber glæde hos Intego Aabenraa, der ser et stort potentiale for fortsat udvikling af kerneområderne; El-teknisk installation & service, Mekanisk service & værksteder samt Industriel IT & automation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219