23948sdkhjf

Fynske opkøb skaber stor leverandør af sikkerhedsudstyr

ICM-ArSiMa i Hørsholm sætter tempo på væksten med to opkøb. Næste mål er udlandet.
Sikkerhedsselskabet ICM-ArSiMa overtager de to fynske selskaber C. Nørgaard og DTL. Dermed skabes der en stærk dansk markedsleder på markedet for sikkerhedsudstyr med en samlet omsætning på ca. 350 mio. kr. og 100 ansatte.

Mens C. Nørgaard og ICM-ArSiMa begge leverer personligt sikkerhedsudstyr til erhvervslivet, bliver overtagelsen af DTL en udvidelse af produktpaletten. DTL er førende leverandør af aftørrings- og arbejdsmiljøprodukter, og samlet set kommer ICM-ArSiMa nu til at opfylde de stigende behov for produkt- og forsyningssikkerhed fra markedet. Selskabernes respektive ledelser fortsætter i det nye setup.

- Vi tager et vildt spændende skridt og kommer til at styrke vores markedsposition markant ved at få både C. Nørgaard og DTL med i folden. Selskaberne supplerer hinanden helt perfekt og sammen får vi volumen til at forfølge mulighederne på markedet herhjemme og samtidig gå til angreb i udlandet, siger Jan Selchau, adm. direktør i ICM-ArSiMa.

ICM-ArSiMa har afdelinger i Hørsholm, Aabenraa samt i Odense, hvor også C. Nørgaard og DTL har hjemsted. Det er planen at fortsætte vækststrategien. Over de seneste tre år har ICM-ArSiMa nu foretaget fire opkøb, og målsætningen er at fortsætte med udvidelse hvert tredje år, når selskaberne er smeltet rigtigt sammen, og man har polstret sig til nye eventyr.

I forhold til en global satsning har ICM-ArSiMa i forvejen en stærk position på vindmøllemarkedet, mens C. Nørgaard er global leverandør af sikkerhedsudstyr til shippingbranchen.

Hos C. Nørgaard peger direktørerne Nils Lykke Rasmussen og Leif Petersen på, at det har været oplagt for alle parter at samle sig i en stærk enhed. De to direktører fortsætter begge i ledelsen af C. Nørgaard og som aktionærer i ICM-ArSiMa.

- Timingen er perfekt, og det er et perfekt match. Vi kender ICM-ArSiMa og DTL og ved hvad de står for. Vi deler de samme grundlæggende værdier, og sammen får vi en kritisk masse, der med investeringer i bl.a. produktløsninger, logistik og IT vil kunne opfylde fremtidens øgede krav fra kunder og leverandører, fortæller Nils Lykke Rasmussen.

Ligeledes fortsætter DTL’s tidligere ejer Jesper K. Hansen som direktør i DTL og han indgår i den samlede ledelsesgruppe.

- Vi har haft et ønske om, at DTL skal vokse yderligere, idet selskabet er inde i en rigtig god udvikling. Med ICM-ArSiMa har vi fundet den optimale ejer af virksomheden, idet der både er ambitioner og forudsætninger for at sætte fart på væksten, siger Jesper K. Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093