23948sdkhjf

De positive takter fortsætter hos Bravida

Bravida-koncernens danske division har øget sin markedsandel markant i første halvdel af 2014, hvor omsætningen er vokset med 21 procent.
- Den positive tendens i den danske division fortsætter takket være en halvårsvækst på 21 procent, mens ordrebeholdningen fortsat er stærk, skriver koncernchef Staffan Påhlsson om udviklingen i Bravida-koncernens halvårsregneskab.

Bravida havde i første halvdel af 2014 en omsætning på 684 millioner kroner, hvilket svarede til en fremgang på over 20 procent sammenlignet med samme periode af 2013. I samme periode havde den danske division et resultat på 34 millioner kroner mod 21 millioner kroner i første halvdel af 2013.

Vundet markedsandele i et svagt marked
- De seneste års svage konjunkturer i Danmark har direkte påvirket byggesektoren og dermed også installationsmarkedet. Det seneste år har markedet dog stabiliseret sig, om end på et lavt niveau for både installation og service. Trods det svage marked har den danske division øget sin markedsandel markant samtidig med, at lønsomheden er forbedret, står der at læse i halvårsrapporten.

Læs også: Teknikentreprenører sætter opkøbsplaner på pause

Ordreindgangen på 741 millioner kroner i første halvdel af 2014 var 82 millioner kroner minder end året før. Dog var ordrebeholdningen ved udgangen af juni 2014 øget med 64 procent og var 1.147 millioner kroner. I ordrebogen er flere store projekter, der vil tage flere år at færdiggøre.

I første halvdel af 2014 er der blandt andet ordrer på jernbane, beboelse og universitetsbyggeri. Ligeledes har man vundet en stor serviceopgave i energisektoren, som strækker sig over flere år.

Læs også Building Supplys nyeste brancheanalyse af teknikentreprenørerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141