23948sdkhjf

Sikringsfirma opsluger konkurrent

Sikring Nord A/S styrker sin position i alarm & overvågningsbranchen med opkøb af PrimoTech Alarm & Videoteknik, som i løbet af efteråret vil blive lagt ind under Sikring Nord.
Jesper Toft fra Sikring Nord betegner opkøbet, der skete pr. 1. september 2014, som en naturlig konsekvens af firmaets vækststrategi. PrimoTechs hidtidige ejer, Christian Krage Larsen, nu indgår Sikring Nords tekniske salgsteam med udgangspunkt i Hjørring-området.

- Vi skal til stadighed sikre, at vores virksomhed matcher de krav, der stilles til os. Der er intens konkurrence, og vi skal sikre, at vi er skarpe på alle vores forretningsområder, siger Jesper Toft.

PrimoTech udfører i dag alt inden for alarm og videoteknik til erhverv og privat. Virksomheden har løst opgaver for detailbutikker, virksomheder samt privat hjem i hele Nordjylland med udgangspunkt fra Hjørring.

Har købt en sund virksomhed
Sikring Nord forventer med opkøbet af PrimoTech at styrke positionen på markedet og udvide paletten af forretningsområder.

- Det er vigtigt at nævne, at PrimoTech overtages som er en virksomhed i en god drift. PrimoTech har gjort det rigtig godt indenfor deres forretningsområder. Deres kundeportefølje tæller en række virksomheder og private, der nyder godt af den høje service og fleksibilitet, der er leveret, siger Jesper Toft.

Christian Krage Larsen fra PrimoTech siger, at han glæder sig meget til de nye udfordringer:

- Ved salget af PrimoTech har det været vigtigt for mig, at vores kunder fortsat kan gå en tryg fremtid i møde. Det er min helt klare fornemmelse, at Sikring Nord vil fortsætte med at yde en rigtig god service overfor de kunder, PrimoTech bringer med ind i Sikring Nord. Via sammenlægningen med Sikring Nord vil vores kunder mærke, at vi vil få et bredere produktprogram herunder en styrkelse af forskellige koncepter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.39