23948sdkhjf

Genudbud gav pote

Prækvalifikationsrunde nummer to for det 2.229 m² store Bevægelseshuset ’Spiralen’ i Kalundborg er netop slut. Langt flere håndværkere og entreprenører har denne gang anmodet om prækvalifikation end i den første runde.
En del lokale håndværkere har meldt sig på banen og anmodet om prækvalifikation til Bevægelseshuset 'Spiralen'.

- Vi er godt tilfredse med, at vi tog en fornyet runde for at få et større felt af prækvalificerede. Især når det har vist sig, at vi har fået en god blanding af større og mindre virksomheder og ikke mindst at både lokale og udefra kommende håndværkere har budt ind. Spiralen er et byggeri af høj kompleksitet. Her har vi brug for de allerbedste tilbud, både hvad angår faglighed, samarbejdsevner og prisniveau, siger borgmester Martin Damm.

Dog har ingen firmaer indgået konsortier, sådan som der er blevet opfordret til i begge runder, hvis det har knebet for den enkelte virksomhed at leve op til kravene.

Udbuddet for Bevægelseshuset ’Spiralen’ blev genopslået, da der ikke var nok henvendelser fra interesserede håndværkere i første prækvalifikationsrunde. For at få flere til at byde ind, blev nogle af fagentrepriserne lagt sammen, og omsætningskravene blev sænket på tømrer- og el-entreprise.

Samarbejde med erhvervsråd gav pote
Forud for prækvalifikationsrunden er der, i samarbejde med Kalundborgegnens Erhvervsråd, ydet en stor indsats for at synliggøre prækvalifikationen. Dette formodes at have haft en stor effekt på den øgede andel af lokale håndværkere og den øgede andel af anmodningen i det hele taget.

'Spiralen' går nu i udbud, med licitation den 30. september på Kalundborg Rådhus. Herefter skal licitationsresultatet igennem den politiske behandlingsproces, og det forventes at første spadestik til Spiralen kan tages i begyndelsen af november.

'Bevægelseshuset Spiralen' kommer til at huse skoleidræt for eleverne på Skolen på Herredsåsen i dagtimerne og kampsport, dans, gymnastik og andre aktiviteter i eftermiddags- og aftentimerne.

Den visionære sportshal er tegnet af Mutopia Arkitekter. Projektet er støttet af Lokale og Anlægsfonden, som har medvirket til dets udvikling, samt A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078