23948sdkhjf

Beslutning bremser marina-plan

En ny marina i Knudshoved ved Nyborg, Admiral Marina, har kun fået tilladelse til det halve af de ønskede 1.000 pladser. Flere folketingsmedlemmer ønsker afgørelsen ændret.
Det skriver fyens.dk.

500 pladser er hvad Kystdirektoratet vil give tilladelse i en ny marina i en tidligere færgehavn på Knudshoved ved Nyborg, Admiral Marina.

Det er lang færre end projektmagerne har som minimum for at det betragtes som rentabelt. I første omgang er det således planen at etablere 1.000 pladser, mens man på sigt vil op på 2.500 pladser.

Ventet lang tid
Kystdirektoratets udmelding er ikke den eneste hindring, projektmagerne bag marinaen føler de er stødt på. Også en behandlingstid på fem år har været en hindring for marina-projektet, lyder det.

- Vi offentliggjorde planerne om Admiral Marina i marts 2009, og på det tidspunkt havde vi ansøgt myndighederne både hvad angår anlæg på land og til vands, siger projektmager Peter Poulsen til fyens.dk.

Afgørelsen om at tillade 500 pladser har fået flere Folketingspolitikere fra oppositionen til at indkalde miljøministeren i samråd. De vil her have ministeren til at foretage en ny vurdering af marina-projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109