23948sdkhjf

Storstilet renovering transformerer byområde

”Ravnsborg-komplekset” ved Dronning Louises Bro på Nørrebro i København er under omdannelse og baner bl.a. vej for en stribe nye spisesteder.
- Vi er tæt på mål med dette spændende projekt, der kommer til at skabe en helt ny madlokation i københavnernes hverdag med særdeles innovative restaurationer. Vi er overbeviste om, at placeringen ud til søerne og Dronning Louises Bro vil gøre stedet til et attraktivt mødested fremover, siger Tonny Nielsen fra investerings- og ejendomsforvalteren Aberdeen, der står bag projektet.

Ravnsborg-komplekset består af 127 lejligheder og omkring 40 erhvervslejemål og går fra Sortedam Dossering langs søen, op ad Ravnsborg Tværgade og på Ravnsborggade. Komplekset er hjemsted for en række kreative aktører, og en del af projektet går desuden på at etablere 35 nye musikøvelokaler i kælderetagen. Inden længe åbner fem helt nye spisesteder, ligesom den del af bygningen, der vender ud mod søen, bliver ændret fra parkerings- og gennemkørselsområde til et område med bredere fortov med udendørsservering.

Ombygningen af det unikke hesteskoformede bygningskompleks har stået på gennem de seneste år betyder samtidig opførelse af helt nye lejligheder og kontorer, og komplekset kommer til at fremstå som et meget smukkere indgangsparti til Nørrebro.

- Ejendommen får en tiltrængt ansigtsløftning til glæde for både lejere og de mange mennesker, der hver dag lever omkring dette hjørne af Nørrebro. Det har været et spændende projekt, som har krævet en del tålmodighed fra de nuværende lejere, og vi glæder os til at præsentere for en større skare af mennesker, siger Tonny Nielsen.
Ravnsborg Komplekset har i årtier været kendt for neonskiltet med Irmas æglæggende høne på taget. Den første af fem restauranter – Gran Torino – er netop åbnet og serverer italiensk mad i Irmas tidligere lagerbygning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093