23948sdkhjf

Nye kabler og mere strøm til Esbjerg havn

Et stigende behov for strøm på havnen i Esbjerg og et udfald tidligere på året er årsagerne til, at SE nu udskifter de gamle elkabler på flere strækninger af havneområdet i Esbjerg.
- For SE handler det om, hele tiden at sikre kunderne den allerbedste service. Presset øges konstant på elnettet på blandt andet Esbjerg havn. Det er naturligvis en udvikling, som vi hos SE er vældigt glade for, men det betyder også, at vi kan se ind i en periode, hvor vi bliver nødt til at gennemføre en hel del gravearbejde på havnen, for at fremtidssikre elnettet, der forsyner havnens mange virksomheder og aktiviteter med strøm, fortæller underdirektør SE Energinet, Torben Poulsen.

Renoveringsprojektet på Esbjerg Havn påbegyndes midt i august måned og vil vare frem til november. Der bliver tale om gravearbejde i tre etaper. Under renoveringsarbejdet vil der blive foretaget gravearbejde på følgende strækninger i havneområdet:Fiskebrogade, H.E. Bluhmes Vej, Adgangsvejen, Estrupvej, Østre Havnevej, Toldbodvej og Stormgade.

SE har på sigt planer om endnu et større renoveringsprojekt i Esbjerg centrum. Hvor præcist og hvornår dette skal foregå er dog endnu ikke afklaret.
Læs mere om: SE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078