23948sdkhjf

Keops & sekspunktsplanen

Keops har i dag indgået aftale om salg af 37 svenske erhvervsejendomme for en samlet pris på 1.472 mio. sek. Med denne transaktion er alle de i sekspunktsplanen udpegede salgsmodne ejendomme afhændet til forventede salgspriser.
Salget omfatter de resterende 37 erhvervsejendomme i den såkaldte Malmstaden-portefølje, som Keops erhvervede i november 2004. Aftalen om salget er ubetinget og indgået med Teesland IOG i Danmark, der er et datterselskab til det britiske børsnoterede ejendomsinvesteringsselskab af samme navn.

Efter transaktionsomkostninger forventes salget af ejendommene at indbringe ca. 400 mio. kr. i likviditet og en avance før skat på ca. 120 mio. kr. i forhold til den bogførte værdi pr. 30. september 2006.

Konsolidering og fastlagt sekspunktsplan gennemført.
Tidligere i 2007 har Keops gennemført salget af en række svenske boligejendomme og af Fatburen. Med salget af de resterende Malmstaden-ejendomme er konsolideringen ved frasalg af visse udpegede salgsmodne ejendomme gennemført i overensstemmelse med den i december annoncerede sekspunktsplan. Frasalgene er foretaget til forventede salgspriser.

Det betyder, at sekspunktsplanens forventninger til avance og likviditetsprovenu fra frasalgene ventes indfriet.

Keops forventninger til fremtiden
Ledelsen fastholder derfor de senest udmeldte forventninger til Keops-koncernens samlede resultat før skat for indeværende regnskabsår. Forventningerne til resultat før skat for 2006/07 udgør således 450-650 mio. kr. inklusive værdireguleringer af ejendomme og gæld.

Kilde: Keops - www.keops.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094